Heinäkuu koira

Heinäkuun koira on 2-vuotias bullmastiffi Tyyne.

Kaksivuotias bullmastiffi Tyyne on 40 kiloa täyttä elämäniloa. Tyyne pitää kaikista ja innostuu herkästi, mikä tuo mukanaan tiettyjä riskejä esimerkiksi loukkaantumisten tai muiden vahinkojen suhteen, elopainoa ja kokoa kun tytöllä kuitenkin löytyy.

Tyyne ei ole remmirähjä tai muutenkaan aggressiivinen muita kohtaan, päinvastoin hän tykkää kaikista ja olisi aina valmis leikkimään. Pelkästään jo muiden koirien kanssa moikkailu lenkeillä on Tyynestä niin kivaa, että hihnasta saa ihan kunnolla pitää kiinni, kunnes yks kaks ollaankin kaikki täysin solmussa ja soppa on valmis. Tästä syystä meillä ei siis moikkailla hihnassa, vaan kavereiden kanssa riehutaan sitten vapaana.

Jotta toiset koirakot voisivat ottaa huomioon sen, ettemme tervehdi Tyynen ollessa kiinni, käytämme hihnassa keltaista nauhaa. Nauha on Tyynen apuna myös juoksujen aikaan, sekä varsinkin niiden jälkeen, jolloin hormonit ovat sekaisin. Tuolloin Tyyneä ei kiinnosta riehua edes tuttujen kavereiden kanssa, vaan hän tarvitsee tilaa ja rauhaa. Kertaakaan ei Tyyne ole toiselle koiralle edes ärähtänyt, mutta ison koiran kanssa en halua edes ottaa riskiä siitä että tilanteet muodostuisivat herkillä olevalle Tyynelle liian haastaviksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close